marți, 26 ianuarie 2010

The 3rd & the 7th


Kahn's Exeter Short Film from Alex Roman on Vimeo.

Daca tot se poarta includerile de filmulete pe postari....

duminică, 17 ianuarie 2010

Flowers

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Night Shots

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

Landscape

Portofolio


miercuri, 13 ianuarie 2010

Servicii

fotografii pt. nunti - servicii complete

Despre mine

ma numesc Paul Pacurar, sunt originar din Bistrita. Sunt casatorit, lucrez si locuiesc in Cluj-Napoca. Pregatirea mea profesionala este in domeniul IT, adica sunt inginer. 
Fotografia este o arta, in primul rand. In al doilea, este o munca. Procesul fotografic este deci si un proces tehnologic, care cuprinde captarea informatiei vizuale in forma electronica si tiparita. Am inca o curiozitate legata de toate aspectele acestui proces, ceea ce ma face sa caut mereu moduri de a-mi imbunatati lucrarea.  Ceea ce pot spune in mod cert despre fotografiile mele este ca periodic, uitandu-ma peste ele, realizez ca nu sunt deosebite, si selectia unor fotografii pe care le consider valoroase devine de fiecare data mai restransa. Lucrul acesta devine in prima faza descurajant, dar apoi, daca ma mai gandesc, imi spun ca probabil asta trebuie sa fie drumul invatarii...

sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Au trecut si sarbatorile astea...



Au trecut si sarbatorile acestui an. Intrebarea care ramane este cum au trecut, peste noi. Ce am simtit cu ocazia lor? Am petrecut doar, sau am si sarbatorit... Care este semnificatia lor pentru noi? Intrebarile le-am auzit. Poate chair mai mult ca si in alti ani. Dar la fel a fost lupta opozitiei, lupta celor ce au incercat mereu sa ne fure sarbatoarea, pacea, linistea sufleteasca (ce se vestea acum doua mii de ani?). In speranta ca o asteptata maturizare ne va inviora pe toti - inclusiv pe iubitorii de petarde, pocnitori, cadouri, petreceri abuzive, fani ai lui Mos Craciun, dependenti febrili de cumparaturi... - va urez un an nou linistit si impacat!

Cauta pe blog...

Persoane interesate

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Gorgeous Beaches of Goa

Back to TOP